Článek

Velikonoční vaření s kuchařem Jiřím Eichnerem

Opět jsme u nás přivítali dva vynikající kuchaře, Jiřího Eichnera a Jiřího Janečka, mistři v oboru kuchařském a cukrářském.

Na společné vaření jsme se všichni dlouho těšili. Ačkoli naše dámy mají dlouholeté kuchařské zkušenosti, přesto nás pánové mistři v mnoha ohledech překvapili. Bylo připraveno luxusní velikonoční menu, kde kromě plněných vajec Casino a bylinkové polévky se sedmikráskami nechyběla tradiční nádivka s kopřivami a špenátem, krůtí roláda a samozřejmě dezert, černý beránek. No zkrátka hostina jak se patří. I když je před Velikonocemi obvyklé se postít, u nás se tedy hodovalo. Uvařeno a napečeno jsme měli za necelé tři hodinky. A aby to bylo dokonalé, přišly nám k Velikonocům zazpívat a popřát děti z brázdimské základní školy a opět nás obdarovaly milými dárečky.